Technische omschrijving

Bent u ook zo enthousiast geworden over Kempenstede bestaande uit 16 appartementen aan de Kerkstraat/Alexanderhof in Hapert? Wij delen uw enthousiasme, maar willen u toch op een aantal belangrijke zaken wijzen.

VERKOOPSTUKKEN

Deze brochure is bedoeld om de sfeer en de mogelijkheden van Kempenstede te laten zien. Bij toewijzing van deze appartementen ontvangt u van de makelaar de verkoopstukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle spelregels, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

WONINGBORG GARANTIE

Uw appartement wordt gerealiseerd onder de strenge normen en voorwaarden van de Woningborg garantie- en waarborgregeling 2021 en bevat tevens een afbouwgarantie. Kempenstede: zekerheid en kwaliteit!

PERSOONLIJKE WOONWENSEN

Naast de in deze brochure uitgewerkte indelingswijzigingen is het mogelijk op basis van individuele verzoeken uw persoonlijke woonwensen te realiseren. Indien u    een optie heeft op een appartement, ontvangt u van ons een lijst met zogenoemde ‘kopersopties’. Daarnaast is het mogelijk via de door ons geselecteerde showroom het sanitair en/of tegelwerk aan te passen aan uw wensen. Dat geldt ook voor de keuken. U kunt uw keukencheque inleveren in een door ons geselecteerde keukenzaak.

BUITENKOZIJNEN EN -DEUREN

Alle hardhouten voordeuren krijgen hardhouten kozijnen en de raamkozijnen, schuifpuien en balkondeuren worden uitgevoerd in kunststof. De sponningen van de draaiende delen zijn voorzien van een kierdichting.

DAKEN

Hellende daken zijn voorzien van een pannen dakbedekking. Het plat dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking en zonnepanelen.

WATERSLAGEN

De waterslagen onder de buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium.

WANDEN

De wanden worden behangklaar opgeleverd, met uitzondering van de meterkast, toiletruimte en badkamer.

BINNENDEUREN

De binnendeurkozijnen worden uitgevoerd in gecoate stalen kozijnen met bovenlichten. Enkele appartementen hebben een schuifpui in de badkamer.

De binnendeuren worden uitgevoerd als fabrieksmatig afgewerkte opdekdeuren zonder glasopening. Uiteraard is er ook ruimte voor uw eigen wensen. Wilt u bijvoorbeeld een houten stompe binnendeur en een strakke deurklink in een houten kozijn? Het is allemaal mogelijk.

SANITAIR

De toilet- en badruimte worden met hoogwaardige materialen afgewerkt. Zo wordt gebruikgemaakt van hoogwaardig sanitair. In de sanitaire ruimten is tegelwerk voorzien en zijn er voor de tegels volop keuzemogelijkheden. Er is voor het sanitair en tegelwerk een ruime keuze in de basisopstelling en materialen en via opties heeft u de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen wens te laten samenstellen via een nader te bepalen showroom.

KEUKEN

Voor de 3 starterswoningen is een keukencheque van € 1500 incl. BTW opgenomen. Voor de 13 luxere appartementen is dat € 2500,-- incl. BTW. De cheques kunnen worden ingewisseld bij een nader te bepalen showroom. Bij aanschaf van de keuken bij deze showroom is het mogelijk om deze vóór de oplevering te plaatsen. Dat scheelt een hoop rompslomp en na de oplevering is uw woning snel bewoonbaar en valt de keuken tevens onder de Woningborg garantie.